Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Politica de livrare

Livarea comenzilor pentru produse fizice se face prin curier.

Termenul de livrare este intre 1 si 7 zile lucratoare.

Costul livrarii va fi indicat in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii.

Obiectiunile referitoare la eventualele nereguli si/sau lipsuri cu privire la integritatea coletelor (cutii deteriorate, sparte, pachete rupte, umede etc.) si a produselor aferente acestora se vor face in momentul livrarii prin intocmirea un proces verbal de constatare, sau prin refuzul primirii si platii coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu obliga vanzatorul sa le ia in considerare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Prin crearea contului si/sau prin finalizarea si trimiterea comenzii, cumparatorul/utilizatorul declara ca intelege si isi exprima acordul si consimte ca:

Toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt reale, adevarate, corecte si complete la data plasarii comenzii;

Distribution Magi poate contacta cumparatorul/utilizatorul, in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia cu privire la comanda, prin orice mijloc aflat la dispozitia Distribution Magi;

Sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul unitar si total, modalitatea de plata precum si termenul de plata sunt specificate pentru fiecare comanda in parte in procesul de transmitere a acesteia. Facturile emise se vor completa cu datele inscrise de cumparator in contul sau si vor contine produsele achizitionate conform cosului de cumparaturi. Facturile vor fi transmise cumparatorului in format electronic, pe adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.

Utilizatorul/cumparatorul are obligatia permanenta de mentine datele de cont respectiv de facturare actualizate, corecte si reale pentru fiecare comanda facuta pe site.

Plasarea de comenzi telefonice se realizeaza pe propria raspundere a cumparatorului. Distribution Magi nu raspunde pentru eventualele erori de intelegere cu privire la produsele comandate, adresa de livrare si/sau datele de facturare – recomandand plasarea comenzilor online.

Politica de retur

Conform dispozitiilor oug nr.34/2014, cumparatorul are dreptul sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu neprestat inca (drept de retragere din contract), in termen de 14 zile calendaristice, fara prezentarea unui motiv si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor de livrare. Termenul de 14 zile se calculeaza pentru bunuri incepand cu ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a bunului comandat, dupa semnarea de primire a documentului de transport.

Exercitarea dreptului de retragere din contract de catre cumparator se face prin completarea online a formularului de retur si a returnarii bunurilor si a eventualelor cadouri oferite in urma unei promotii sau campanii care au insotit bunul respectiv, cu respectarea urmatoarelor conditii: returnarea tuturor elementelor componente; nedeteriorarea produselor in procesul de retur; prezentarea dovezii de achizitionare; pastrarea si returnarea intacta a etichetelor si documentelor aferente produselor. Costurile directe legate de returnarea produselor se suporta de catre cumparator conform dispozitiilor oug nr.34/2014. Potrivit dispozitiilor aceleiasi ordonante, in situatia in care cumparatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, Distribution Magi are dreptul sa aprecieze asupra acestei diminuarii si sa scada proportional cu aceasta suma returnata cumparatorului.

Distribution Magi va rambursa cumparatorului suma achitata de acesta din urma in termen de maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a bunului de catre Distribution Magi. Suma va fi returnata cumparatorului, prin restituire, in contul bancar indicat de acesta in cererea de retur. In cazul platii online, banii vor fi returnati in contul din care a fost efectuata plata.

Rambursarea sumei catre cumparator ca urmare a exercitarii de catre acesta a dreptului de retragere din contract poate fi amanata pana la confirmarea primirii bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate catre Distribution Magi.

In situatia putin probabila in care un produs comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat sau prestat de catre Distribution Magi, acesta din urma va informa cumparatorul asupra acestei situatii si va returna cumparatorului contravaloarea produsului, prin restituire, in contul bancar din care a fost efectuata plata, in termen de maxim 5 zile de la data la care Distribution Magi a luat cunostinta de aceasta imposibilitate sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

Conform dispozitiilor oug nr.34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele:

Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre Distribution Magi;

b. Furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Distribution Magi nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de cumparator sau personalizate in mod clar;

d. Furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e. Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator;

f. Furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

g. Precum si in alte cazuri prevazute de lege.